inaina.dk inaina.dk

20jun

Hæklet fugl og ide til coockies

For noget tid siden var jeg til et surprise-babyshower. Den vordende mor blev fantastisk glad – og det var en super dejlig dag, hvor hendes veninder fik mødt hinanden på kryds og tværs – dejligt. Intet babyshower uden gaver. Og af mig fik hun/de en suttesnor, som jeg desværre glemte at få billeder af, og så hæklede jeg en fugl med klokker i, så den siger lidt, når man ryster den. Er den ikke sød?

Opskriften på den skønne fugl, kan du finde her.

I fredags skulle jeg mødes med nogle tøser for at snakke lidt eksamen. Det blive til lidt faglig snak, og ellers var det bare ren hygge. Jeg stod for kagen og bagte en omgang cookies, som jeg synes er fantastisk dejligt og nemt at bage.
Denne gang blandede jeg tørrede abrikoser i, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Det smagte skønt. Opskriften må komme senere, for jeg er på vej ud af døren :)

One comment on “Hæklet fugl og ide til coockies”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *