inaina.dk inaina.dk

7maj

Fødselsdag

Fødselsdag i mere end én forstand. Vi har holdt fødselsdag for min kæreste i dag. En rigtig rigtig hyggelig og vellykket dag.

En fra mit hold har delt denne video på Facebook, og den er intet mindre end fanstastisk. Jeg er jo nok fagskadet, men hvis ikke du er helt forskrækket overfor fødsler, så se lige videoen, og få en fantastisk oplevelse.

http://www.facetofind.com/video?w=MTE0MzMwNTgxMDc0#downloading
Desværre kan jeg ikke sætte selve videoen ind (måske er jeg bare dum?). Men skynd dig ind og se den alligevel:)

Vores gæster er gået, og det er blevet tid til at ligge lidt på sofaen. Se disse billeder for at se lidt af forberedelserne til fødselsdagen.

Jeg fandt denne kasse i Søstrene Grene, og jeg faldt for den med det samme.

Vi gør bare ikke så meget i te der allerede er i poser herhjemme, hvorfor min løsning så således ud. På flagene står der, hvad der gemmer sig i filtrene. På den måde kunne hver gæst selv vælge, hvad de ville have.

På buffetbordet lagde jeg dette stof. Er det ikke skønt?

1 comments on “Fødselsdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *