inaina.dk inaina.dk

4feb

Brødpose på bestilling

Jeg fik en bestilling på en brødpose efter jeg postede de sidste brødposer.

Brødposerne er ikke lavet ud fra en opskrift, og de ser derfor helt forskellige ud – men sådan er mine ting – unikke. Laver jo nærmest ikke noget der er ens. Men så er det jo også sjovt at eje noget “inadesign”. Du møder ikke en, der har noget magen til – jubii.

Nu håber jeg bare, at den falder i god jord :) Denne gang fandt jeg ud af, at jeg rent faktisk kan lave en ordentlig kant for neden, så posen kan stå ordentligt. Og så ser det jo også lidt bedre ud, hvis jeg selv skal sige det.

Desværre har jeg ikke ordentlig mulighed for at tage gode billeder sådan som vores lejlighed er lige nu, men bare rolig det skal nok komme :)

2 comments on “Brødpose på bestilling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *