inaina.dk inaina.dk

13aug

Min kreative uge

For et godt års siden fik jeg en idé. Jeg fortalte Astrid om det, og hun var heldigvis med på den.

Inspireret af Instagramprofilen @mitaarhus har vi derfor fået stablet @minkreativeuge på benene.

Profilen er en take-over-profil, hvor en ny bruger hver uge får lov at vise sin kreative uge. Jeg håber på, at den kan skabe en hel masse lækker inspiration. Måske både inden for det håndarbejde man allerede mestrer, men også gerne inden for noget helt nyt. 

Tanken er, at profilen bliver ret bred inden for det kreative felt. Det betyder, at alle er velkomne til at vise hvad der inspirerer dem i løbet af en uge. Din profils størrelse er fuldstændig underordnet. 

Jeg håber meget på, at du vil lege med og tage en uge på profilen. Du kan melde dig til via dette link, hvor du selv kan vælge, hvilken uge, der passer dig. Allerede nu har vi mange lækre profiler i udsigte.

Profilen startes d. 22/8, men gå allerede ind og følg den nu, så du ikke misser de inspirerende uger!

1 comments on “Min kreative uge”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *