inaina.dk inaina.dk

13jul

Hej og velkommen på den nye blog

Jeg lovede jo, at der var noget nyt undervejs – og her er det så. En helt ny og forbedret blog!
Jeg er flyttet fra blogspot til wordpress, og har i den forbindelse allieret mig med den ret seje Morten (han er noget mere sej, end jeg er, til alt det tekniske), og jeg kan bare mærke, at det bliver rigtig godt!

 

Jeg har allerede indtil flere nye kreative projekter i ærmet til jer, så skynd dig at melde dig som fast læser her på den nye blog, så du kan følge med i alt det spændende, der kommer til at ske herinde.

 

Om lidt vil jeg poste mit første kreative projekt herinde – en DIY til jer, så I kan lave en flagranke. Inden længe kommer der også en DIY til, hvordan I kan brodere bogstaver på flagene.

 

Og så et planen selvfølgelig, at jeg skal til at være mere aktiv på blogkanten igen.

 

Velkommen til:)

20130703-125205.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *