inaina.dk inaina.dk

20mar

Når nu jeg ligger her…

kan jeg jo lige så godt skrive et lille indlæg.

Har lagt mig med en dum dum forkølelse, som har sat sig til en bihulebetændelse. Det trykker i hele mit hovede, og jeg er ved at blive skør. Øv.

Men jeg har fået tiden til at gå med at kigge rundt på forskellige blogs – noget jeg egentlig ellers ikke er god til! Jeg synes det er svært at finde ud af, hvad der gør en blog god. Selvfølgelig er der indholdet og skrivestilen. Men jeg synes også at udseendet og billeder har en væsentlig rolle!
Det er tydeligt at se, at der bliver brugt meget forskellige niveauer af energi, når der bliver skrevet blogs, hvilket også er helt ok. Men man bliver jo nødt til at fange noget af det rigtige for at få læsere. For er det dybest set ikke det alle bloggere gerne vil have? For hvem blogger man ellers for?

Jeg håber, at jeg med tiden bliver sej til det med blogning, for det er da hyggeligt. Men nu må vi se, om ikke andet har jeg da et sted jeg kan samle mine kreativiteter, så jeg kan linke hertil, når jeg skal vise andre, hvad jeg har lavet.

Bum.

Nu vil jeg gå i seng, blive rask, overveje min giveaway, og finde på nogle sjove og dejlige ting til bloglegen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *