inaina.dk inaina.dk

21aug

Strikkebio

Astrid der står bag bloggen rocknrollhausfrau har fået en helt fantastisk idé. At kunne gå i biografen og nørkle på én gang – to ting jeg ynder at bruge tid på. Så jeg er fantastisk glad for at det nu kan kombineres. Lyset bliver kun dæmpet lidt, og derfor kan man sidde og strikke, hækle eller nørkle med hvad man nu vil undervejs.

IMG_5261.JPG

Den første forestilling er d. 22.9.14 kl. 16.30 i Århus og København.
Jeg vil selvfølgelig gerne støtte op om dette arrangement – hvor fedt kunne det ikke lige være, hvis det ender med, at blive en fast ting?
Jeg skal derind med en veninde, og glæder mig allerede helt vildt.

Du kan købe billetter på kino.dk. Ses vi derinde?

2 comments on “Strikkebio”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *