Torsdags to-do

23jun

Jeg følger straks mange andres eksempel og hopper på Westmoses gode idé. Idéen går i alt sin enkelhed ud på at lave en to-do liste hver torsdag, og så vise frem om man har nået tingene på sin to-do liste den efterfølgende torsdag.

Jeg er en af dem der altid har lange to-do lister liggende – men en lille kort en, for en uges tid, må da være mere overskuelig. Men hvor søren skal jeg starte? Jeg har først ferie på næste torsdag, så ærlig talt, tror jeg ikke, at der bliver tid til meget, så jeg må starte småt, og så lave en lidt længere liste i næste uge.

Listen for denne uges to-do er som følger:
– færdiggøre krokodille
– færdiggøre orange bordskåner
– lave billeder til DIY til bordskånere

Det må jeg kunne nå. Og hvis jeg når mere, er det jo kun godt :)

4 tanker om "Torsdags to-do"

  1. Inadesign

    Orv, det er så dejligt med kommentarer. Det motiverer lige en ekstra tand :)

    Haha, fletogsjov – kender godt den der. “Jeg skal jo bare liiiige”.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *