inaina.dk inaina.dk

21jun

Kæmpe kom-og-rod-i-kasserne-og-køb-meget-billigt åbent hus

Jeg poster lige denne besked fra en af mine med-smykke-forum-medlemmer – mon der er nogle af jer, der kunne finde tid til at komme forbi?

I forbindelse med et nært familie medlems død, er opgaven med rydning af hendes lejlighed til dels faldet på mig. *tud* Vedkommende har i mange år lidt af samler mani, og især samlet på kreative materialer.

Derfor har jeg tænkt at jeg her ville annoncere et kæmpe kom-og-rod-i-kasserne-og-køb-meget-billigt åbent hus agtigt noget, da jeg synes det er meget uoverskueligt *vedikke og virkelig en skam at smide alle de ting ud.

Jeg ligger inde med kassevis af: Kuverter i alle former og farver, karton og pap, materialer til at lave kort, scrap booking stuff,mønster sakse, linealer, knive, tape, tusindvis af klistermærke ark, SEED BEADS de gode, i alle farver, fjer, zip lock poser i alle str, glimmer, gør det selv julekort, stempler, udstanse apparater, lim pistoler, og listen fortsætter i det uendelige.


Er det mon noget for dig, din nabo/veninde/mormor/kusine??? Alle indtægter vil gå til begravelse, blomster og resten vil blive delt mellem afdøde’s to børn.
Jeg vil være hjemme hele dagen imorgen, også aften og ganske sikkert også de følgende dage. I vanløse.

Et billede af nogle af perlerne.

Jeg er rigtig ærgelig over ikke at kunne tage forbi selv, tror der er en god handel at få – men sådan er det, når man bor i Århus :)

4 comments on “Kæmpe kom-og-rod-i-kasserne-og-køb-meget-billigt åbent hus”

 • Jeg ville virkelig gerne også forbi, men der er endnu længere end der er for dig :(

 • Tanja siger:

  Hej Ina..
  Modtog din pakke i lørdags men slet ikke haft tid til at takke pga. eksamen.. men nu den da overstået :)

  Mange tak for gaven.. Er rigtig glad for de 3 bånd du har sendt med.. Sender til dig ligeså snart jeg har fundet det helt rigtige.

 • Karin siger:

  Hulk suk piv…bor helt oppe i Nordjylland eller var det lige noget for mig!
  :(:(:(
  øvøvøv

 • Inadesign siger:

  Sabrina og Karin: Tror virkelig også at vi går glip af en god mulighed.
  Tanja: Dejligt at du kunne bruge det :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *