inaina.dk inaina.dk

30apr

Mimosa

For noget tid siden købte vi en mimosa. Det er en sjov plante. Hver gang man rører ved den, bliver den bange, og lukker bladende sammen. Efter 10 minutters tid åbner den sig igen.
i nat fik den sin første blomst, og den er bare så fin – derfor deler jeg den med jer nu:)

NU du bange!

7 comments on “Mimosa”

 • Uhh hvor fint. Har os haft sådan en, men min har aldrig fået blomster..

 • Naninja siger:

  Ej hvor er den sjov, sådanne en har jeg aldrig set før, men jeg må sige at den har en fin blomst.

 • Inadesign siger:

  Jeg synes også bare den er så fin :) Og nu har den fået to mere. Jubii:)

 • Linda Eg siger:

  Hejsa, kom lige forbi dit gamle indlæg her, har nemlig selv lige fået blomst i min mimosa og googlede det, så jeg landede her :-) din ser flot ud, min får hele tiden brune blade den så drysser med. Hvor har du din stående? Lyst, mørkt? Vander du den meget? ;-)

  • inaina inaina siger:

   Hej Linda.
   Ja, sikke et gammelt indlæg du lige fik hevet frem fra gemmerne – hyggeligt :) desværre kunne jeg ikke holde liv i min mimosa. Det er jo også flere år siden nu. Så vidt jeg husker vandede jeg den ikke specielt meget og den stod i vindueskarm men uden direkte sol. Men jeg har intet forstand på planter. Jeg faldt bare pladask for den, da jeg så den :)
   Mener den døde engang jeg var på ferie og derfor ikke blev vandet.

  • inaina inaina siger:

   Hej Linda.
   Ja, sikke et gammelt indlæg, du fik hevet frem der. Hyggeligt :)
   Desværre er jeg ikke til meget hjælp – kender intet til planter. Den døde engang jeg var på ferie, og derfor ikke blev vandet, så vidt jeg husker. Som jeg husker det, skulle den generelt ikke have meget vand og den stod i vindueskarm, dog uden direkte lys. Men som sagt aner jeg intet om planten, jeg faldt bare for den, fordi den var sjov og fin.

  • inaina inaina siger:

   Ja, sikke et gammelt indlæg, du fandt der. Hyggeligt :)
   Jeg er nok desværre ikke til så meget hjælp. Planten døde under en ferie, hvor den nok ikke fik tilstrækkeligt med vand. Jeg aner intet om planter, men den stod i en vindueskarm uden direkte lys. Og mener ikke jeg vandede den meget. Men den døde jo så også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.